
Urządzenia i Akcesoria
高麗菜濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
奶油30 克
-
培根50 克
-
洋蔥 ,切塊100 克
-
蒜苗 ,切段30 克
-
高麗菜 ,切塊(約3公分)350 克
-
紅蘿蔔 ,切片(約2公分)100 克
-
馬鈴薯 ,切塊(約2公分)100 克
-
牛奶750 克
-
鹽 ,依個人口味增添1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉 ,依個人口味增添½ 茶匙
-
麵包 ,切小丁30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1187.4 kcal /
4963.3 kJ
Białko
56.4 g
Tłuszcz
63.9 g
Węglowodany
100.2 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan