
Urządzenia i Akcesoria
海鮮涼拌天使麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水 (煮麵用)1200 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
橄欖油25 克
-
義大利細麵(天使細麵) (建議烹煮時間為10-11分鐘)150 克
-
冰水500 克
-
蝦仁100 克
-
花枝140 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙 (約15顆)180 克
-
紫洋蔥 ,切絲75 克
-
綜合甜椒 ,切絲35 克
-
蒜頭 ,切碎15 克
-
小蕃茄 ,對切60 克
-
巴薩米可醋10 克
-
梅林辣醬油10 克
-
檸檬皮屑¼ 顆
-
檸檬汁20 克
-
塔巴斯科辣椒水(tabasco) ,少許
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
九層塔 只取葉子,切碎5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
123.2 kcal /
515 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
6.7 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

絕品PASTA
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan