
Urządzenia i Akcesoria
Low carb gluten free lamb lasagne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
zucchini (medium), trimmed and shaved into long slices, discarding seeded core (see Tips)4
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
coconut oil plus extra to grease2 tsp
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
carrot cut into pieces1
-
celery cut into pieces1 stalk
-
fresh mushrooms cut into quarters4
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tomato passata750 g
-
lamb mince700 g
-
ricotta600 g
-
egg1
-
ground nutmeg½ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ bunch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
643.2 kcal /
2691.2 kJ
Białko
38.5 g
Tłuszcz
44.8 g
Węglowodany
22.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Sód
478.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Lamb sausage ragu
30 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
Chicken in chipotle sauce
40 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Apricot Chicken
35 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min