Urządzenia i Akcesoria
Low carb gluten free lamb lasagne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
zucchini (medium), trimmed and shaved into long slices, discarding seeded core (see Tips)4
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
coconut oil plus extra to grease2 tsp
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
carrot cut into pieces1
-
celery cut into pieces1 stalk
-
fresh mushrooms cut into quarters4
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tomato passata750 g
-
lamb mince700 g
-
ricotta600 g
-
egg1
-
ground nutmeg½ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
478.3 mg
Białko
38.5 g
Kalorie
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Tłuszcz
44.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Spinach and leek frittata
40 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min