Rodaballo al cava con arroz basmati

Rodaballo al cava con arroz basmati

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 6 filetes de rodaballo (aprox. 150 g cada uno) salpimentados
Arroz basmati
  • 1300 g de agua
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz basmati
Rodaballo en salsa de cava
  • 1 chalota en mitades (aprox. 40 g)
  • 20 g de mantequilla
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • 100 g de agua
  • 170 g de cava
  • 25 g de nata
  • 5 yemas de huevo
  • 80 g de mantequilla en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1123.7 mg
Białko 71.2 g
Kalorie 3458 kJ / 826 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...