Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de judías blancas secas
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 57.5 g
- Sód
- 1260 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos encebollados
40 Min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 godz. 30 min
Lentejas guisadas con verduras
2 Std. 50 Min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Champiñones dorados (300 g)
25 min
Cocción de garbanzos
9 Std. 40 Min
Preparaciones básicas judías blancas (Batch cooking)
14h 45min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14 godz. 40 min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 godz. 40 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Cocción de alubias
9h 20min