Risotto con pera y gorgonzola

Risotto con pera y gorgonzola

4.5 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
10 raciones

Składniki

  • 3 peras conferencia maduras (aprox. 500 g)
  • 400 g de queso gorgonzola
  • 1700 g de caldo de verduras
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 60 g de aceite de oliva
  • 700 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de vino blanco
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 cucharadas de mantequilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 759 mg
Białko 12.5 g
Kalorie 2032 kJ / 486.1 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Węglowodany 58.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...