Wersje kompatybilne
Risotto con pera y gorgonzola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 peras conferencia maduras (aprox. 500 g)
- 400 g de queso gorgonzola
- 1700 g de caldo de verduras
- 120 g de cebolla en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 700 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 cucharadas de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2032 kJ / 486.1 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 58.7 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 759 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza con alcachofa y trufa
1h
Croquetas de beicon y guisantes
5h
Mocktail de melón y pepino
10 min
Pinsa (sin gluten y sin lactosa)
27 Std.
Cannoli al cacao con crema pastelera de pistacho
1h 30 min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Sopa fría de tomate y albahaca con rollitos de salmón
10 min
Risotto al parmesano
35min
Risotto con calabacín y beicon
35min
Risotto de setas
25 min
Risotto de setas al cava
35min