Costillar de ternera con glaseado de miel y romero

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 raciones

Składniki

Glaseado de miel y romero
  • 10 - 12 ramitas de romero fresco
  • 5 ramitas de tomillo fresco
  • 1 cucharada de mostaza
  • 40 g de mantequilla
  • 140 g de miel
Costillar de ternera
  • 3000 - 3500 g de lomo alto de buey en una pieza (ver sugerencia)
  • 1 cucharada de sal gorda
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • romero fresco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 344.7 mg
Białko 88.1 g
Kalorie 2610 kJ / 624 kcal
Tłuszcz 23.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 15.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...