Rigatoni con ternera dorada

4.3 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 20 g de aceite de oliva
  • 70 g de cebolleta en juliana
  • 2 filetes de aguja de ternera (aprox. 250 g) en tiras de 1x3-4 cm
  • 1 pellizco de ajo en polvo
  • 1 pastilla de caldo desmenuzada
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharada de salsa de chiles rojos (opcjonalnie) (ver sugerencia)
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 pellizco de sal
  • 700 g de agua
  • 300 g de rigatoni

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 174.4 mg
Białko 24.7 g
Kalorie 2931 kJ / 700 kcal
Tłuszcz 41.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 58.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...