Sándwich de carne a la parrilla

Sándwich de carne a la parrilla

3.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 raciones

Składniki

Marinada
  • 1000 g de carne de ternera para asar, en un solo trozo
  • 1 diente de ajo
  • 5 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • ½ cucharadita de pimienta de Cayena desmenuzada
  • 30 g salsa de soja
  • 1 cucharadita de comino molido
  • 20 g de azúcar moreno
  • 15 g de mostaza de Dijon
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
Asado y montaje
  • 16 rebanadas de pan rústico
  • 8 lonchas de queso
  • 30 - 40 g de mostaza de Dijon

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 707.9 mg
Białko 33.5 g
Kalorie 1565 kJ / 374 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Węglowodany 31.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...