Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi

Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Verdure, ceci e uova
  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di cipolle a pezzi (2-3 cm)
    250 g
  • di peperone rosso pulito e a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di peperone verde pulito e a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • uova
    6
  • di verdure miste surgelate
    400 g
  • di ceci in scatola sgocciolati e sciacquati
    400 g
  • di zucchine a cubetti (circa 2 cm)
    300 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di sale
    1 - 2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
Salsa agli asparagi
  • di asparagi bianchi, in scatola
    250 - 300 g
  • di maionese
    100 - 150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pepe nero macinato
    2 - 3 pizzichi
  • di sale
    1 - 2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 515.6 kcal / 2157.1 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 33.5 g
Węglowodany 39.7 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 702.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...