Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)

Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)

4.7 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla sbucciata, a metà in verticale
    200 g
  • di peperoni rossi puliti e a spicchi che entrino nel foro del coperchio dell'Affettatutto
    550 g
  • di filetti di merluzzo senza pelle (altezza 2-3 cm)
    600 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 g
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    5 g
  • di foglioline di timo fresco
    1 cucchiaio
  • limone la scorza senza la parte bianca
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 352 kcal / 1475 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 669 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...