Pasta integrale con salmone e crema di asparagi

Pasta integrale con salmone e crema di asparagi

4.7 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di mandorle tostate non salate
    30 g
  • di cipollotto a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di asparagi mondati, lavati e tagliati a rondelle sottili
    350 g
  • di tranci di salmone fresco
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    150 g
  • di pasta integrale corta
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 607.8 kcal / 2543.3 kJ
Białko 34.2 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 700.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...