Omelette aux blancs d'œufs aux légumes verts et au jambon

Omelette aux blancs d'œufs aux légumes verts et au jambon

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portion

Składniki

  • de fromage de chèvre
    45 g
  • fromage blanc nature
    60 g
  • de ciboulette fraîche finement haché
    12
  • de parmesan coupée en morceaux (1 in.)
    30 g
  • de chou frisé kale Feuilles seulement, grossièrement hachées
    2 branches
  • de blanc d'œuf
    6
  • d'eau
    510 g
  • poivre noir moulu
    1 - 2 pincée
  • de jambon de viande maigre à faible teneur en sel, coupée en petits morceaux
    4 tranches
  • de bébés épinards frais
    30 g
  • de pain de campagne grillées (voir Conseil)
    2 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 401.1 kcal / 1677.9 kJ
Białko 36.7 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 1360.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...