
Wersje kompatybilne
Omelette aux blancs d'œufs aux légumes verts et au jambon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de fromage de chèvre
- 60 g fromage blanc nature
- 12 de ciboulette fraîche finement haché
- 30 g de parmesan coupée en morceaux (1 in.)
- 2 branches de chou frisé kale Feuilles seulement, grossièrement hachées
- 6 de blanc d'œuf
- 510 g d'eau
- 1 - 2 pincée poivre noir moulu
- 4 tranches de jambon de viande maigre à faible teneur en sel, coupée en petits morceaux
- 30 g de bébés épinards frais
- 2 tranches de pain de campagne grillées (voir Conseil)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 401.1 kcal / 1677.9 kJ
- Białko
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Węglowodany
- 22 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Sód
- 1360.9 mg