Salade de betteraves rouges au raifort (TM6)

Salade de betteraves rouges au raifort (TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • de raifort frais fraichement pelé
    30 g
  • de betteraves crues pelées, coupées en deux ou en quatre
    500 g
    500 g de betteraves, cuites, pelées, coupées en deux ou en quatre (voir conseil)
  • de persil frais
    ½ bouquet
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de vinaigre et un peu plus pour l'assaisonnement
    40 g
  • de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
    ¾ de c. à café
  • de poivre
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 158 kcal / 660 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 466 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...