
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto Filadelfia z malinami (bez pieczenia)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
20 porcji
Składniki
Galaretka do masy śmietanowej
-
wody250 g
-
galaretki malinowej w proszku, słodzonej (ok. 75 g)1 opakowanie
-
cukru50 g
Spód z sucharków
-
sucharków bez cukru połamanych na kawałki280 g
-
kremu orzechowo-czekoladowego w temp. pokojowej (patrz wskazówka)350 g
Masa śmietanowa
-
śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki500 g
-
jogurtu greckiego schłodzonego350 g
Galaretka malinowa
-
wody250 g
-
galaretki malinowej (ok. 150 g)2 opakowania
-
malin, świeżych400 g
-
wody mineralnej, niegazowanej250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
299.5 kcal /
1253.2 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Sód
112.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ PIECZENIA
10 Przepisów
Polska
Polska