
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka makaronowa z rukolą i groszkiem; Muffiny owocowe
Składniki
-
100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
350 g makaronu, suchego, krótkiego typu kokardki
-
250 g zielonego groszku, świeżego
-
1240 g wody
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
200 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
2 łyżki orzeszków piniowych
-
30 g oliwy z oliwek plus 2 łyżeczki
-
200 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
-
100 g mąki pszennej pełnoziarnistej
-
200 g mąki pszennej
-
35 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
2 jajka
-
2 łyżeczki proszku do pieczenia
-
2 łyżeczki sody oczyszczonej
-
100 g płatków owsianych
-
60 g jogurtu greckiego
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
80 g malin, świeżych
-
100 g rukoli (patrz wariant)
-
50 g cebuli przekrojonej na pół
-
1 ząbek czosnku
-
10 g miodu
-
40 g octu jabłkowego
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
¼ - ½ pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sałatka z kurczakiem; Ryż na mleku z karmelizowanymi gruszkami
1 godz. 15 min
Tagliatelle ze szparagami i pesto bazyliowym; Tiramisu truskawkowe w szklankach
1 godz. 25 min
Warzywna potrawka z kurczakiem i surówka brokułowa; Budyń z owoców jagodowych
1 godz. 10 min
Kasza bulgur z warzywami; Omlet z wędzonym łososiem
40 min
Sałatka ryżowa z warzywami na parze, orientalnym dressingiem i jogurtowym dipem; Ciasteczka
50 min
Krem czekoladowy na ciepło z sosem z owoców jagodowych i kruszonką
35 min
Sałatka z kaszą gryczaną i pieczonym kozim serem
50 min
Wschodnioeuropejski brunch
1 godz. 30 min
Skandynawski brunch
1 godz. 20 min
Sałatka warzywna; Gulasz z żółtej soczewicy; Wegański mus czekoladowy
45 min
Spaghetti z czosnkiem niedźwiedzim i rzodkiewkami
40 min
Pieczone warzywa z sosem pomidorowym (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 godz. 30 min