Urządzenia i Akcesoria
Mini rum baba bundts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
135.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1874.6 kJ /
448 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
60.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25 min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Molten Lava Cake
45 min
Quiche Lorraine
45 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Temaki Sushi
1 godz.
Caramel Éclairs
2 godz. 25 min
Spaghetti Muffins
55 min
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min