Urządzenia i Akcesoria
Mini rum baba bundts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
135.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1874.6 kJ /
448 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
60.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Tuna dip
15 min
Tarte Tatin
1 godz.
Traditional Gugelhupf
2 godz. 55 min
Steak tartare
30 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Gratin dauphinois
50 min
Jam and coconut tarts
1 godz. 10 min