Urządzenia i Akcesoria
Mini rum baba bundts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
135.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1874.6 kJ /
448 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
60.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Liquid Caramel
Brak ocen
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Ghostly Pizza
2 godz. 10 min
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Salted Herbs
15 min
Berry and cream filo stacks
30 min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min