Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
White chocolate ganache
- 90 g white chocolate, good-quality, broken into pieces
- 40 g pouring (whipping) cream
- 5 g unsalted butter
- 20 g freeze-dried strawberries
Tempered chocolate
- 300 g ruby chocolate (buttons or grated)
- edible gold leaf
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 639.9 kJ / 152.4 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 19 mg
Alternatywne przepisy
Waffle cones
35min
Meringues
5h
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
White chocolate and tropical trifle
1h 45min
Beef Wellington
2u. 15min
Squid ink pasta
1h
Sushi donuts
50min
DIY fruit dippers
35min
Strawberry fizz
10min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15 min