Urządzenia i Akcesoria
Ruby and strawberry bonbons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
15 pieces
Składniki
White chocolate ganache
-
white chocolate good-quality, broken into pieces90 g
-
pouring (whipping) cream40 g
-
unsalted butter5 g
-
freeze-dried strawberries20 g
Tempered chocolate
-
ruby chocolate (buttons or grated)300 g
-
edible gold leaf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19 mg
Białko
2 g
Kalorie
639.9 kJ /
152.4 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Gugelhupf bundts
2 godz.
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17 godz. 20 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Cacao cinnamon eggnog
25 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
DIY chocolate truffles
3 godz. 40 min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min