Urządzenia i Akcesoria
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
151.4 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
46.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond tortillas
1 godz. 30 min
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Vegetable Peel Chips and Cheese Balls
35 min
Marzipan bites
45 min
Spirulina Ice Cream
16 godz. 10 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 godz. 20 min
Sabayon
15 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Raw strawberry cheesecake
7 godz. 45 min
Fortune cookies
2 godz. 5 min