Urządzenia i Akcesoria
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
151.4 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
46.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla nut milk
12 godz. 20 min
Almond thins
25 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 godz. 50 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Galapagos Mocktail
10 min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Twice-baked Fruit Toasts
6 godz. 15 min
Raw Chocolate Snaps
1 godz. 5 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min