Spinach and lemon cake
TM6 TM5 TM31

Spinach and lemon cake

4.6 (8 ocen)

Składniki

Spinach cake

  • 500 g frozen chopped spinach, finely chopped
  • butter, to grease
  • 200 g grapeseed oil
  • 4 eggs
  • 180 g caster sugar
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • 240 g plain flour
  • 50 g arrowroot flour
  • 2 ½ tsp baking powder

Lemon cream

  • 1 tbsp gelatine powder
  • 3 tbsp lemon juice (approx. 1½ lemons)
  • 5 pieces lemon zest, cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith
  • 400 g pouring (whipping) cream
  • 80 g icing sugar
  • 1 pomegranate, arils only, to decorate

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2040.7 kJ / 487.7 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
48.2 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Błonnik
2.6 g
Sód
144.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy