Wersje kompatybilne
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 600 g red capsicum, roasted, peeled and seeded
- 2 garlic cloves
- 25 g tahini
- 1 tbsp smoked paprika
- 400 g chicken breast fillets, cut into 8 pieces
- 800 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 200 g white quinoa, rinsed and drained
- 250 g pattypan squashes, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 12.8 g
- Sód
- 63.8 mg
Alternatywne przepisy
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 dk
Mushroom and kale risotto
55 dk
Mexican chicken stew
40 dk
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 dk
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 dk
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 dk
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 dk
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 dk
Creamy vegetable rice
25 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min