Wersje kompatybilne
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 600 g red capsicum, roasted, peeled and seeded
- 2 garlic cloves
- 25 g tahini
- 1 tbsp smoked paprika
- 400 g chicken breast fillets, cut into 8 pieces
- 800 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 200 g white quinoa, rinsed and drained
- 250 g pattypan squashes, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 12.8 g
- Sód
- 63.8 mg
Alternatywne przepisy
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Yellow Curry noodle soup
20min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min