Urządzenia i Akcesoria
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Mixed fruit compote
-
orange zested, no white pith and juiced (2 tbsp)½
-
pear (approx. 150 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)1
-
peach (approx. 140 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)1
-
dried apricots cut into halves30 g
-
vanilla bean extract½ tsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
strawberries hulled and cut into halves or frozen strawberries8 - 10
Pistachio and oat granola
-
light brown sugar40 g
-
pure maple syrup40 g
-
olive oil1 ½ tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
shelled unsalted pistachio nuts130 g
-
rolled oats100 g
-
flaked almonds20 g
-
fruit bread thickly sliced4 slices
-
fresh goat's cheese100 - 150 g
-
honey for drizzling1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355.6 mg
Białko
21 g
Kalorie
3098 kJ /
738 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wasabi mayonnaise
10 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Runny custard
10 min
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Milk jellies with poached stone fruit
5 godz.
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
Stone fruit crumble
1 godz. 15 min
Chocolate brownie trifle
6 godz.
Fruit coulis
10 min