
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 25 γρ. τζίντζερ, φρέσκο σε λεπτές φέτες (2 χλστ.)
- 100 γρ. κρεμμύδι κομμένο στη μέση
- 40 γρ. λάδι καρύδας
- 400 γρ. γλυκοπατάτες σε κύβους (2 εκ.)
- 1 κ.γλ. κύμινο, αλεσμένο
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 1 κ.γλ. νιφάδες πιπεριάς τσίλι (opcjonalnie)
- 200 γρ. ντοματοπολτό (passata)
- 150 γρ. φιστικοβούτυρο απαλό
-
1
καλά γεμάτο κ.γλ. πάστα ζωμού λαχανικών
lub 1 κύβο κύβο ζωμού λαχανικών - 600 γρ. νερό
-
280
γρ. σέσκουλα, λευκά χοντροκομμένα
lub 280 γρ. φύλλα σπανακιού, φρέσκα χοντροκομμένα - 1 κονσέρβα ρεβίθια, σε κονσέρβα στραγγισμένα (καθαρό βάρος 265 γρ.)
- 100 γρ. φιστίκια, καβουρδισμένα, ανάλατα
- ½ δέσμη κόλιανδρο, φρέσκο χοντροκομμένο, για το γαρνίρισμα
- Wartości odżywcze
- na 1 μερίδα
- Kalorie
- 762 kcal / 3183 kJ
- Białko
- 28 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Węglowodany
- 57 g
- Błonnik
- 15.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Sód
- 1371 mg