Tarte flambée de linhaça com salmão, cogumelos e rúcula (Flammkuchen)

Tarte flambée de linhaça com salmão, cogumelos e rúcula (Flammkuchen)

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 doses

Składniki

  • claras de ovo
    2
  • sementes de linhaça
    25 g
  • queijo Emmental cortado em pedaços
    130 g
  • gemas de ovo
    2
  • queijo quark
    100 g
  • sal
    ¾ c. chá de
  • pimenta
    5 pitadas de
  • crème-fraîche
    100 g
  • creme de rábano picante
    15 g
  • salmão fumado cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    50 g
  • cogumelos cortado em fatias
    50 g
  • aneto, fresco só as folhas
    ½ ramo de
  • rúcula
    20 g
  • sumo de limão
    2 c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1389 mg
Białko 37.4 g
Kalorie 2431.5 kJ / 581.2 kcal
Tłuszcz 42.7 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 20.5 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...