Wersje kompatybilne
Tarte flambée de linhaça com salmão, cogumelos e rúcula (Flammkuchen)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 claras de ovo
- 25 g sementes de linhaça
- 130 g queijo Emmental cortado em pedaços
- 2 gemas de ovo
- 100 g queijo quark
- ¾ c. chá de sal
- 5 pitadas de pimenta
- 100 g crème-fraîche
- 15 g creme de rábano picante
- 50 g salmão fumado cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 50 g cogumelos cortado em fatias
- ½ ramo de aneto, fresco, só as folhas
- 20 g rúcula
- 2 c. chá de sumo de limão
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2431.5 kJ / 581.2 kcal
- Białko
- 37.4 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 1389 mg
Alternatywne przepisy
Sangria rosé
Brak ocen
Fajitas de frango com cogumelos - TM6
1j
Carbonara miso udon
25 Min
Aperol spritz
5 Min
Patê de avocado
10 min.
Hambúrgueres bahn mi em pão a vapor com pickles de cenoura
1 Std. 20 Min
Terrine de fígados e carne picada
13h
Petits gâteaux de goiaba
30 Min
Suco spicy
10 min.
Sorvete de kiwi
8 godz.
Margarita
10 min.
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30 Min