Massa de tomate seco e tempeh

Massa de tomate seco e tempeh

4.7 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • água
    700 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • alho em pó
    1 c. chá de
  • tempeh cortado em cubos (2 cm aprox.)
    200 g
  • salsa
    3 pés de
  • manjericão
    5 pés de
  • cebola
    30 g
  • alho
    1 dente de
  • malagueta vermelha (opcjonalnie) cortada em pedaços
    1
  • azeite mais 4 c. de sopa p/ fritar
    50 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    80 g
  • vinho branco
    80 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • manjerona seca (opcjonalnie)
    1 c. chá de
  • caldo caseiro
    1 c. sopa de
  • massa curta, seca (farfalle, penne, etc.)
    320 g
  • pinhão cru
    2 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 729.8 kcal / 3053.5 kJ
Białko 24.6 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 77.9 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 947.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...