Feuilletés à la crème de carottes et persil

Feuilletés à la crème de carottes et persil

4.7 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 pièces

Składniki

  • 1 feuille de pâte feuilletée coupée en bandes (2 cm) (voir "Conseil(s)")
  • 8 carottes de taille moyenne, nettoyées et épluchées
  • 1 - 2 jaunes d'œufs battus
  • 1 c. à soupe de graines de sésame
  • 300 g de fromage à tartiner
  • 1 c. à café de zeste de citron râpé
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 8 - 16 brins de persil frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 540.2 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 1247.4 kJ / 298.1 kcal
Tłuszcz 22.6 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 19.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...