
Urządzenia i Akcesoria
Chorizo brioché
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
de lait30 g
-
de levure boulangère fraîche15 g
-
de sucre en poudre15 g
-
œufs2
-
de farine de blé et un peu pour fariner220 g
-
de sel1 c. à café
-
de beurre mou coupé en morceaux80 g
-
chorizo (env. 400 g)1
-
jaune d'œuf battu1
-
de graines de sésame1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
569 kcal /
2370.5 kJ
Białko
23.5 g
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
30.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Sód
1578 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tradition twistée
10 Przepisów
Francja
Francja