Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de cacao en poudre non sucré
-
60
g de meringues (voir "Conseil(s)")
lub 60 g de biscuits à la cuillère - 100 g de baies fraîches variées (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sucre en poudre
- 360 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone
-
18 - 30
œufs de Pâques en chocolat, pour la décoration
lub 18 - 30 cacahuètes enrobées de chocolat de différentes couleurs, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3186.3 kJ / 761.6 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 407.5 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 124.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minibrochettes de saumon, ananas et crevette
1h 35 min.
Préfou de la mer
2h
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette
1h 35 min.
Expérience culinaire
2h
Liqueur de prune au rhum
1440h
Sandwichs de spaghetti légumes
1h
Lasagne de blanquette
2h 40min
Pains au chocolat
16u. 10min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2h 30min
Coupe des îles
10 godz. 30 min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 min
Yaourts maison
11 Std. 30 Min