Vin blanc chaud à l'orange et aux épices
TM6 TM5 TM31

Vin blanc chaud à l'orange et aux épices

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • le zeste d'une orange non traitée
  • 40 g de sucre en poudre
  • 750 g de vin blanc sec de Savoie
  • 2 étoiles de badiane
  • ½ gousse de vanille, fendue et égrainée

Wartości odżywcze
na 1 verre
Kalorie
425.8 kJ / 102 kcal
Białko
0.3 g
Węglowodany
9.4 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.9 g
Sód
1.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy