Vin blanc chaud à l'orange et aux épices

Vin blanc chaud à l'orange et aux épices

5.0 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 verres

Składniki

  • le zeste d'une orange non traitée
  • 40 g de sucre en poudre
  • 750 g de vin blanc sec de Savoie
  • 2 étoiles de badiane
  • ½ gousse de vanille fendue et égrainée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 verre

Sód 1.8 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 425.8 kJ / 102 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...