
Urządzenia i Akcesoria
Vin blanc chaud à l'orange et aux épices
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 verres
Składniki
-
le zeste d'une orange non traitée
-
de sucre en poudre40 g
-
de vin blanc sec de Savoie750 g
-
étoiles de badiane2
-
gousse de vanille fendue et égrainée½
Wartości odżywcze na 1 verre
Kalorie
102 kcal /
425.8 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
9.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja