Vin blanc chaud à l'orange et aux épices

Vin blanc chaud à l'orange et aux épices

5.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 verres

Składniki

  • le zeste d'une orange non traitée
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de vin blanc sec de Savoie
    750 g
  • étoiles de badiane
    2
  • gousse de vanille fendue et égrainée
    ½

Wartości odżywcze na 1 verre

Kalorie 102 kcal / 425.8 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 9.4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 1.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...