Terrine de canard et poulet aux griottes

Terrine de canard et poulet aux griottes

4.2 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • de tranches de bacon
    300 g
  • de feuilles de persil frais
    3 c. à soupe
  • de viande de porc hachée
    450 g
  • de poulet haché
    300 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    150 g
  • de ketchup
    1 c. à soupe
  • de cognac
    40 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • de pistaches, salées et décortiquées
    30 g
  • de griottes
    40 g
  • de magret de canard fumé (environ 1-2 mm)
    200 g
  • de poivron rouge grillé, en conserve
    250 g
  • de filet de poulet, sans peau coupé en tranches (5 mm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 424.4 kcal / 1775.7 kJ
Białko 26.3 g
Tłuszcz 32.3 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Sód 401 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...