
Urządzenia i Akcesoria
Terrine de canard et poulet aux griottes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
de tranches de bacon300 g
-
de feuilles de persil frais3 c. à soupe
-
de viande de porc hachée450 g
-
de poulet haché300 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.150 g
-
de ketchup1 c. à soupe
-
de cognac40 g
-
de sel½ c. à café
-
de poivre moulu1 - 2 pincées
-
de pistaches, salées et décortiquées30 g
-
de griottes40 g
-
de magret de canard fumé (environ 1-2 mm)200 g
-
de poivron rouge grillé, en conserve250 g
-
de filet de poulet, sans peau coupé en tranches (5 mm)200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
424.4 kcal /
1775.7 kJ
Białko
26.3 g
Tłuszcz
32.3 g
Węglowodany
4.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Sód
401 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simplement festif
10 Przepisów
Francja
Francja