Bâtonnets poitrine de porc et oignon

Bâtonnets poitrine de porc et oignon

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 pièces

Składniki

  • de bière blanche
    300 g
  • de levure boulangère fraîche
    40 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de farine de blé
    550 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'oignons frits déshydratés
    150 g
  • de poivre de Cayenne moulu
    1 c. à café
  • de romarin déshydraté et haché
    1 c. à café
  • de sauce Worcestershire
    2 traits
  • de poitrine fumée
    16 tranches

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 290.9 kcal / 1217.3 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 30.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 360.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...