Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de bière blanche
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sucre en poudre
- 550 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 150 g d'oignons frits déshydratés
- 1 c. à café de poivre de Cayenne moulu
- 1 c. à café de romarin déshydraté et haché
- 2 traits de sauce Worcestershire
- 16 tranches de poitrine fumée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1217.3 kJ / 290.9 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 360.8 mg
Alternatywne przepisy
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Couronne de l'Avent
1h
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12u. 25min
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Brioche espagnole
2 godz. 45 min
Couscous de poulet aux légumes
1h 20min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1h 50 min.
Julekake (brioche norvégienne)
2 godz. 50 min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2h 30min
Rôti de porc aux poires
1h 35min
Sablés de Pâques
1h 30min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.