Bâtonnets poitrine de porc et oignon

Bâtonnets poitrine de porc et oignon

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 pièces

Składniki

  • 300 g de bière blanche
  • 40 g de levure boulangère fraîche
  • 10 g de sucre en poudre
  • 550 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g d'oignons frits déshydratés
  • 1 c. à café de poivre de Cayenne moulu
  • 1 c. à café de romarin déshydraté et haché
  • 2 traits de sauce Worcestershire
  • 16 tranches de poitrine fumée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 360.8 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 1217.3 kJ / 290.9 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 30.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...