Entremets pistache et rhubarbe

Entremets pistache et rhubarbe

3.8 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions

Składniki

La dacquoise
  • de sucre en poudre
    180 g
  • de fécule de maïs
    20 g
  • d'amandes en poudre
    90 g
  • blancs d'œufs
    4
  • de rhubarbe coupée en tronçons
    200 g
Le croustillant au chocolat blanc
  • de chocolat blanc en morceaux
    180 g
  • de crêpes dentelle, type Gavottes® en morceaux
    75 g
La crème montée à la pistache
  • de pistaches, décortiquées et non salées
    150 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • d'huile de noisette
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 751.2 kcal / 3143.1 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 48.1 g
Węglowodany 74.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 21.1 g
Sód 166.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...