![Salade de fruits cuits sous-vide Salade de fruits cuits sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2228f26c06d192f39dfba4cc0adc298/Derivates/b4a7694d0eef3cd2fdba73d24f46a47d3b1371c7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g de sucre en poudre
- 120 g de banane, coupée en rondelles
- 150 g de mangue mûre, détaillée en dés
- 150 g d'ananas frais, détaillé en dés
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 355.8 kJ / 84 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Cristallisation du chocolat
15min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Faire sauter 400 g de pommes
15min
Sauce au caramel
1h 30min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1 Std. 10 Min
Sweet Home - A
Brak ocen
ATELIER menu 1
1 Std.
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1h 25min
Gnocchi à la sauce tomate, salade de brocoli - Sorbet aux fruits
35 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Faire sauter 400 g d'ananas
20 Min
Faire sauter 200 g de pommes
15min