Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g de sucre en poudre
- 120 g de banane, coupée en rondelles
- 150 g de mangue mûre, détaillée en dés
- 150 g d'ananas frais, détaillé en dés
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 355.8 kJ / 84 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Cuire du riz long complet
55min
Tisane sauge et laurier
15min
Sous-vide poitrine de bœuf
12 Std. 25 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Le beurre clarifié
20 min
Tisane thym, menthe et cannelle
10min
Poires au sirop sous-vide
45 min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Tisane stimulante au romarin, badiane et vanille
15min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Faire sauter du chorizo
10min