
Urządzenia i Akcesoria
Dôme de fruits en gelée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
de fruits rouges surgelés variés400 g
-
de pêches au sirop400 g
-
l'eau pour obtenir 500 g de liquide
-
de menthe fraîche5 feuilles
-
d'agar-agar en poudre (1 sachet)2 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
61.1 kcal /
258.4 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
12.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja