Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g rijstnoedels, naar keuze (zie tips)
- 20 g gember, vers wortel
- 1000 g kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)
- 50 g witte miso (of shiro miso)
- 40 g tamari saus
- 500 g kiphaasjes, in tweeën gesneden
- 200 - 300 g savooiekoolblad, in dunne plakjes gesneden (zie Tips)
- 1 bos groenten, Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)
- 8 verse shiitakes, fijn gesneden
- 100 g enokitake champignons, verse
- geroosterd sesamzaad, om te bestrooien
- 3 lente-uien, bijgesneden en in dunne plakjes gesneden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1769.7 kJ / 421.4 kcal
- Białko
- 41.7 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 1823.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min
Koken van bulgur
35 min
Halloween pompoentaart
4 godz.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Thaise nachos
Brak ocen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Brak ocen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Iers sodabrood
Brak ocen
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.