Urządzenia i Akcesoria
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
rijstnoedel naar keuze (zie tips)200 g
-
gember, vers wortel20 g
-
kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)1000 g
-
tamari saus40 g
-
witte miso (of shiro miso)50 g
-
kiphaasjes in tweeën gesneden500 g
-
savooiekoolblad in dunne plakjes gesneden (zie Tips)200 - 300 g
-
groenten Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)1 bos
-
geroosterd sesamzaad om te bestrooien
-
enokitake champignons, verse100 g
-
verse shiitake fijn gesneden8
-
lente-uien bijgesneden en in dunne plakjes gesneden3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1823.5 mg
Białko
41.7 g
Kalorie
1769.7 kJ /
421.4 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Foodtrends 2023
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groentepannenkoekjes
20 min
Vegetarische chili
35 min
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Gorgonzola spread
Brak ocen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Pad Thai
45 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min
Chili non Carne
1 godz.
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min