
Urządzenia i Akcesoria
Boter plank met spinaziepesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 min
20 porties
Składniki
-
slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
183.1 kcal /
766.1 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
332 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Foodtrends 2023
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks