Urządzenia i Akcesoria
Boter plank met spinaziepesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 min
20 porties
Składniki
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
332 mg
Białko
5 g
Kalorie
766.1 kJ /
183.1 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Foodtrends 2023
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Creatief Basisbrood
45 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Geraspte Wortelsalade
10 min
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Nougat-koekjes
Brak ocen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 min