Wersje kompatybilne
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aardappelen schillen
- 600 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 600 g water
Dille-pesto
- 50 g rode uien, gehalveerd
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g pijnboompitten
- 60 g extra vergine olijfolie
- 25 - 30 g verse dille
- 20 g kappertjes op azijn
- 10 g vers geperst citroensap
- 150 g Griekse yoghurt
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
- 5 eieren
- 1300 g water
- 400 g groene asperges, uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
- 150 g komkommer, in schijfjes (2 mm) (opcjonalnie)
- pijnboompitten geroosterd, als afwerking (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Białko
- 22.9 g
- Węglowodany
- 39.1 g
- Tłuszcz
- 32.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 595.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Brak ocen
Gierst met kip en curry
35 Min
Koken van bulgur
35 Min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Roergebakken champignons
55 min