Wersje kompatybilne
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aardappelen schillen
- 600 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 600 g water
Dille-pesto
- 50 g rode uien, gehalveerd
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g pijnboompitten
- 60 g extra vergine olijfolie
- 25 - 30 g verse dille
- 20 g kappertjes op azijn
- 10 g vers geperst citroensap
- 150 g Griekse yoghurt
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
- 5 eieren
- 1300 g water
- 400 g groene asperges, uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
- 150 g komkommer, in schijfjes (2 mm) (opcjonalnie)
- pijnboompitten geroosterd, als afwerking (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Białko
- 22.9 g
- Węglowodany
- 39.1 g
- Tłuszcz
- 32.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 595.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koken van bulgur
35 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Brak ocen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Brak ocen
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Kweeperentaart
Brak ocen
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Garnituur van courgette
30 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min