Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards

Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards

4.3 361 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon
    50 g
  • d'ail épluchées et dégermées
    2 gousses
  • de romarin frais
    1 brin
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de poulet en gros cubes
    400 g
  • de bacon en lamelles
    10 tranches
  • de crème liquide
    200 g
  • d'eau
    50 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pâtes sèches
    400 g
  • de tomates en cubes
    300 g
  • d'épinards frais en lamelles
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 698 kcal / 2939 kJ
Białko 53 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...