Urządzenia i Akcesoria
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
726 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Celeriac and Apple Soup
55 min