Urządzenia i Akcesoria
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
726 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Courgette Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Ratatouille
40 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Celeriac and Apple Soup
55 min