Urządzenia i Akcesoria
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
726 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Apple Butter
1 Std. 30 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 Std. 10 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Brandy Sauce
10 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13 Std. 50 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min