Mijoté de bœuf aux poivrons

Mijoté de bœuf aux poivrons

4.1 55 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 45 g d'huile d'olive
  • 100 g de lardons fumés
  • 700 g de viande de bœuf pour bourguignon, coupée en cubes
  • 200 g de vin rouge
  • 10 g de fécule de maïs
  • 400 g de poivrons coupés en morceaux
  • 200 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
  • 1 c. à café rase de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1518.9 mg
Białko 52.4 g
Kalorie 3143.8 kJ / 751.4 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 26.1 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 71.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...