Mijoté de bœuf aux poivrons

Mijoté de bœuf aux poivrons

4.2 52 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    130 g
  • d'huile d'olive
    45 g
  • de lardons fumés
    100 g
  • de viande de bœuf pour bourguignon, coupée en cubes
    700 g
  • de vin rouge
    200 g
  • de fécule de maïs
    10 g
  • de poivrons coupés en morceaux
    400 g
  • d'eau
    200 g
  • cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
    1
  • de sel
    1 c. à café rase
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 751.4 kcal / 3143.8 kJ
Białko 52.4 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 71.2 g
Błonnik 26.1 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Sód 1518.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...