Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane łososiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 sztuk
Składniki
-
5 - 10 g koperku, świeżego tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
400 g wody
-
6 jajek
-
60 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
20 g majonezu
-
1 szczypta soli (opcjonalnie)
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
79.5 mg
Białko
4 g
Kalorie
219.1 kJ /
52.4 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Łosoś w galarecie
3 godz. 50 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Jajka faszerowane à la caprese
35 min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Śledzie po japońsku
45 min
Śledzie po kaszubsku
13 godz. 45 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min