Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek jarní cibulky
- 20 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na tenké plátky
- 2 stroužky česneku
- 1 čerstvá chilli paprička, bez semínek
- 30 gramů kokosového oleje
- 1 mrkev, na kolečka (7 mm)
- 1 batát, na kostky (1 cm)
- 10 gramů thajské žluté kari pasty
- 400 gramů kokosového mléka
- 50 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 350 gramů špičatého bílého zelí, na proužky
- 1 červená paprika, na proužky
- 1 cuketa, malá, podélně rozpůlená, nakrájená na plátky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 82 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 min
Palak Paneer
45 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Hummus
5 Min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min
Karibské kari
45 min
Krevetové kari
25min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 Min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 min
Špaldový salát
20min