Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
TM5 TM6

Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí

2.9 (19 ocen)

Składniki

  • 50 gramů sýru parmazánu, na kousky
  • citrónová kůra, z ½ citrónu, tence okrájená, nejlépe bio
  • 50 gramů červené cibule
  • 30 gramů olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 200 gramů divoké rýže
  • 100 gramů quinoy
  • 1000 gramů vody
  • 2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    lub 2 zeleninové bujóny
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 280 gramů brokolice, na malé růžičky, velké napůl (2 cm)
  • 60 gramů mraženého zeleného hrášku, rozmrazeného
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 50 gramů čerstvého sýru

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
2029 kJ / 485 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy