Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 20 gramů olivového oleje
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- 2 bobkové listy
- 400 gramů žampiónů (hnědých nebo portobello), napůl
- 50 gramů červené čočky
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 100 gramů cherry rajčat
- 250 gramů zeleninového vývaru
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 2549.5 kJ / 609.3 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 83.3 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 19.7 g
- Sód
- 1488.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 godz.
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30 min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1h 40min
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40min
Houbový dip s vlašskými ořechy
5 min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30 min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25min
Cuketový krém s modrým sýrem
25min
Cuketovo-bramborová nádivka
1h 5 min
Pečené fazole
1h 25min