Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 20 gramů olivového oleje
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- 2 bobkové listy
- 400 gramů žampiónů (hnědých nebo portobello), napůl
- 50 gramů červené čočky
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 100 gramů cherry rajčat
- 250 gramů zeleninového vývaru
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 2549.5 kJ / 609.3 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 83.3 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 19.7 g
- Sód
- 1488.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1óra
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45p
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 Std. 20 Min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1 Std. 20 Min
Čekankový salát, těstoviny s hovězím ragú a tvarohový krém s jahodovou čokoládou
35p
Houbové curry
50p
Pohankové noky do polévky
40p
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40p
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1óra 30p
Cuketový bowl s tofu
40p
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35p
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 Min