Urządzenia i Akcesoria
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcí
Składniki
-
100 gramů parmazánu na kousky (3 cm)
-
1000 gramů vody
-
200 gramů jáhel
-
400 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na 2–3cm kostky
-
400 gramů mrkve na kolečka (1–2 cm)
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
100 gramů mléka
-
2 vejce
-
2 ½ čajové lžičky soli
-
½ - 1 čajová lžička kari
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého chilli (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
1216.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
1483.5 kJ /
354.3 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zapékáme!
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 godz. 20 min
Jáhlovo-maková kaše
20 min
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50 min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 min
Čočkovo-dýňový guláš
1 godz.
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30 min
Červená smetanová čočka
15 min
Zapečená dýně s čedarem
45 min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 min
Jáhlová polévka se zeleninou
35 min
Banánovo ořechová kaše
12 min