Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1000 gramů vody
- 200 gramů jáhel
- 400 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na 2–3cm kostky
- 400 gramů mrkve, na kolečka (1–2 cm)
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 100 gramů mléka
- 2 vejce
- 2 ½ čajové lžičky soli
- ½ - 1 čajová lžička kari
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého chilli (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1483.5 kJ / 354.3 kcal
- Białko
- 28.3 g
- Węglowodany
- 31.2 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1216.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 min
Červená smetanová čočka
15 menit
Mrkvové karbanátky se sezamem
50 min
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1h
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1h 20min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1h
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min