Salade d'aubergines vapeur, boulgour et pesto rosso

Salade d'aubergines vapeur, boulgour et pesto rosso

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • ½ bouquet de basilic frais effeuillé, et un peu pour servir
  • 50 g de tomates confites à l'huile égouttées
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de boulgour
  • 3 d'aubergines thaïes, longues et fines, en morceaux
  • 250 g de tomates cerise coupées en deux
  • 100 g de roquette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 1775 kJ / 423 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...