Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais

Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais

4.5 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    70 g
  • de beurre
    20 g
  • de champignons de Paris frais dont 500 g en morceaux et 100 g émincés
    600 g
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • de pommes de terre en cubes
    100 g
  • d'eau
    400 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de bacon en lamelles
    12 tranches
  • de fromage frais émietté
    75 g
  • de paprika (opcjonalnie)
    1 c. à soupe rase

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 186 kcal / 776 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...