Urządzenia i Akcesoria
Ocet jabłkowy z porzeczkami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
-
250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
300 g cukru
-
2 łyżki cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
400 g octu jabłkowego 5%
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
193.1 kJ /
46.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Omlet z kurkami (low carb)
25min
Zapiekanka z dorszem i plastrami warzyw (TM7, TM6)
1h
Zupa krem dyniowo-cukiniowa z makaronem z cukinii (TM6, TM7)
45min
Cukier malinowy
5min
Przyprawa do potraw z dyni
5min
Lody zabajone
9h 15min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM5)
25min
Kurczak w sosie pomidorowo-cebulowym
1h 35min
Curry z ciecierzycy z orkiszowymi podpłomykami
40min
Placki z dyni z twarożkiem ziołowym i łososiem
40min
Placki z cukinii (low carb)
50min
Szybki deser owocowy
5min