Urządzenia i Akcesoria
Ocet jabłkowy z porzeczkami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
-
250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
300 g cukru
-
2 łyżki cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
400 g octu jabłkowego 5%
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
193.1 kJ /
46.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min
Wiedeńskie czekoladki
50 min
Ryż z mielonym mięsem i olejem chili po syczuańsku
1 h 5 min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6, TM7)
25 min
Zimowa czekolada do picia
10 min
Spaghetti z cukinią z sosem pomidorowym i gorgonzolą (TM7)
40 min
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM6, TM7)
20 min
Sałatka z zielonych pomidorów (TM6)
50 h
Wegetariańska duszona młoda kapusta
35 min
Kawa pistacjowa
1 h 10 min
Napój owsiany z daktylami
20 min
Lody pistacjowe
9 h 30 min