
Urządzenia i Akcesoria
Ocet jabłkowy z porzeczkami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
-
250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
300 g cukru
-
1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
400 g octu jabłkowego 5%
Wartości odżywcze na 15 g
Kalorie
46.2 kcal /
193.1 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Czekoladowa tarta ze spiralizowaną gruszką (TM5)
1 godz. 15 min
Wiedeńskie czekoladki
50 min
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM5)
25 min
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
25 min
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM5)
15 min
Lody waniliowe z oliwą, solą i czerwonym pieprzem
12 godz.
Pełnoziarnisty wieniec wielkanocny z jajkami i łososiem
1 godz. 45 min
Kawa pistacjowa
1 godz. 10 min
Karczochy w oliwie
1 godz. 40 min
Ciasto na pizzę na zakwasie
19 godz. 15 min
Grzaniec cytrynowy
20 min
Proteinowy koktajl z owocami jagodowymi
10 min