Ocet jabłkowy z porzeczkami
TM5 TM6

Ocet jabłkowy z porzeczkami

(Brak ocen)

Składniki

  • 600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
  • 250 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 300 g cukru
  • 1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    lub 2 łyżki cukru wanilinowego
  • 400 g octu jabłkowego, 5%

Wartości odżywcze
na 15 g
Kalorie
193.1 kJ / 46.2 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
11.3 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.1 g
Sód
0.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy