Urządzenia i Akcesoria
Ocet jabłkowy z porzeczkami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
-
250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
300 g cukru
-
2 łyżki cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
400 g octu jabłkowego 5%
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
193.1 kJ /
46.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smarowidło (pâté) z tuńczyka
1 h 55 min
Makaron z krewetkami i porem (TM7)
30 min
Mule w sosie winno-porowym
25 min
Asturyjski gulasz z białej fasoli
15 h 30 min
Wegańska zupa grzybowo-porowa z dzikim ryżem
45 min
Wegański ziołowy „ser” à la feta
12 h 10 min
Masło matcha
5 min
Kawa parzona
20 min
Pikantny dżem chili
35 min
Syrop z imbiru i trawy cytrynowej
1 h
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min
Zimowa czekolada do picia
10 min