Fruits déguisés

Fruits déguisés

4.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
20 pièces

Składniki

La pâte d'amande
  • 150 g d'amandes fraîches
  • 150 g de sucre glace
  • 1 blanc d'œuf
  • 2 gouttes d'arôme d'amande amère
  • 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
  • 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
  • 1000 g d'eau
Le caramel
  • 300 g de sucre en poudre
  • 1030 g d'eau
  • 20 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2.8 g
Kalorie 673.2 kJ / 161.1 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...