Fruits déguisés

Fruits déguisés

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
20 pièces

Składniki

La pâte d'amande
  • d'amandes fraîches
    150 g
  • de sucre glace
    150 g
  • blanc d'œuf
    1
  • d'arôme d'amande amère
    2 gouttes
  • de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
    1 pointe de couteau
  • de cerneaux de noix
    150 g
Le bain-marie
  • d'eau
    1000 g
Le caramel
  • de sucre en poudre
    300 g
  • d'eau
    1030 g
  • de jus de citron
    20 g
  • de vinaigre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 161.1 kcal / 673.2 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 17.6 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...