Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucres d'orge
- 225 g de sucre en poudre
- 1 - 2 c. à café d'eau (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 192 kJ / 46 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1 mg
Alternatywne przepisy
Rochers feuilletés au praliné
1 godz. 5 min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min
Donuts poireau et chorizo
50 menit
Sirop apaisant au miel et au safran
1j
Rochers coco
20 min
Brioche butchy à partager
3j 50 menit
Orange au sirop de clou de girofle
Brak ocen
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
1j
Pâte à tartiner choco-noisette
25 min
Fromage frais à tartiner
15 Std. 20 Min
Nuage au chocolat
45 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35 min